Plasmakynähoidot ihon pintajuonteille

Sunnuntaina 28.08.2022, kello 12.47

Plasmakynähoidoilla (PlasmaPen) päästään turvallisesti hoitamaan kohteita, joita ei voida täyteaineteknisillä toteutuksilla hoitaa!

Mikä on PlasmaPen-käsittely (pisteplasma)?

Plasmahoidossa muodostuu hyvin pieni plasmakaari ihon ja laitteen hoitopään välille ilman, että laitteen hoitopää koskettaa ihoa. Ihon kosteus yhdessä energian ja hapen kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka supistaa ja kiinteyttää ihoa. Tämä mikrotrauma stimuloi uutta kollageenia ja auttaa aktivoimaan kasvutekijöitä eli fibroblasteja. Iholle johdettu energia muodostaa pienen ruven. Lopulta ylimääräinen iho kuivuu pois muodostaen pieniä rupia, jotka hilseilevät viikon kuluessa. Uutta kollageenia muodostuu enintään 6 kuukauden ajan.

Plasmakynä on yksi ensimmäisistä maailmassa, joka käyttää plasman kaaren matalataajuista energiaa. Tämä mahdollistaa lievän ja matalimman käsittelyjäljen verrattuna perinteisten lämpölaitteiden jälkeen. Sen etuna on tiukentava vaikutus, joka mahdollistaa paremman tuloksen ja nopeamman paranemisprosessin asiakkaalle. Hoito on nopea ja helppo toteuttaa sekä asiakkaalle suhteellisen kivuton toimenpide käsiteltävän alueen ollessa pintapuudutettuna.

Plasmapurkaus syntyy kun plasmakynän kärkeen johdetaan korkeataajuista energiaa, joka yhdessä ihossa olevan kosteuden ja hapen kanssa muodostaa pienen plasmakaaren / salaman. Kun plasmakaari osuu ihoon, syntyy iholle pieni plasmapiste. Plasmapiste kutistaa ihoa välittömästi ja lämpöreaktio aktivoi fibroblasteja ihon syvimmissä kerroksissa tuottamaan elastaania ja kollageenia.Plasmakäsittely ei vahingoita ihoa, koska lämpöreaktio johdetaan vain ihon ylimpään kerrokseen, epidermikseen. Hoitopäällä ei missään vaiheessa kosketa ihoon ja hoitopää ei toimi jos se koskettaa ihoa.

Kauneushoitola VIRVATULEN Plasmakynähinnasto:

Yläluomet 300,-

Alaluomet 250,-

Ylä- ja alaluomet 450,-

Harakanvarpaat (naururypyt silmän ulkonurkassa) 200,-

Yläluomet + harakanvarpaat 400,-

Ylä- ja alaluomet + harankanvarpaat 500,-

Huulen yläpuoliset pystyrypyt 200,-

Juonteet koko suu huulten ympärillä alk. 300,-

Posket alk. 300,-

Otsa (poikkijuonteet 2-3 juonnetta) 300,-

”Sibeliukset” (kulmien välin pystyrypyt) 200,-

Koko otsa (otsan poikkij. + ”sibeliukset”) 400,-

Kaulan poikkijuonteet (1-3 kpl) 300,-

Leuanalus alk. 300,-

Leuanalus ja kaulan poikkijuonteet (1-3 kpl) alk. 500,-

Decoltee alk. 300,-

Koko decoltee (solisluista rintojen yläosaan) alk. 700,-

Varsiluomet, luomet, syylät (alk. sis. 3 kpl) 55,-

Maksaläiskät, pigmenttimuutokset (3x3cm) 150,-

Arpihoito (1×1 cm) 100,-

Raskausarvet (2x5cm) 150,-

Navanympärys (8x8cm) 250,-

Vatsa (20x20cm) 900,-

Sarjahoidot saat tarjouspaketteina!

Hoitola Virvatuli | Moottori on WordPress | Yhteystiedot | Ylös