Kestopigmentoinnilla huoliteltu ilme ja ryhtiä kasvoille!

Perjantaina 09.09.2022, kello 9.39

Kestopigmentoinneissa uudet ulottuvuudet!

Kauneushoitola Virvatulesta / erik.sair.soit Virva Rajantauksen pitkällä kokemuksella, uusien värien kanssa ja uudella pigmentointilaitteella entistäkin kauniimpia, kestäviä ja luonnollisia kestopigmentointeja niin perinteisellä tekniikalla kuin yksittäistä karvanpiirtoa (”mikroblading” koneella / 3D). Hyvällä pintapuudutteella (reseptipuudute) kiputunnon salpaus (työn tekee pitkän linjan pigmentoija, jolla erikoissairaanhoitajan koulutus ja työkokemusta)!

Kauneushoitola Virvatulesta nyt myös uutena palveluna pigmentointien ja (pienten) tatuointien poisto turvallisesti tai liian tumman pigmentoinnin vaalentaminen! Tilanteen mukaan eri metodit käytettävissä. Menetelmillä värimolekyylit poistuvat kehostasi eivätkä jää kehoon kiertoon, kuten esim. laserkäsittelyn jälkeen jäävät!

Hoitola Virvatuli | Moottori on WordPress | Yhteystiedot | Ylös