JUONNEHOIDOT; Paranna kasvojesi kertomaa Restylane -juonnehoidoilla

Maanantaina 22.08.2022, kello 9.20

Kauneushoitola Virvatulessa on tehty menestyksellisesti juonnehoitoja vuodesta 2001 Restylanella; kohotus- ja täyteläistämistoimenpiteitä pistosmenetelmällä (sekä Pixel-kanyylimetelmä että perinteinen injektiomenetelmä) turvallisilla, puhtailla ja markkinoiden kehittyneimmillä hyaluronivalmisteilla luonnollista ilmettä kohottamaan! Juonnehoitomenetelmä, jossa rinnakkaistuotteissa on vara valita oikea tuote oikeaan paikkaan; juonnenostoja, piirteiden korjausta ja kosteutusta – optimaalinen suoja ulkoisia ärsykkeitä ja aikaa vastaan! Ota aika omaan maksuttomaan arvioon, mitä juuri sinun ilmeesi kirkastamiseksi voidaan tehdä! Jokaiset kasvot kertovat tarinan. Paranna omaasi!

Ota aika Kauneushoitola Virvatuleen erik.sair.hoit. Virva Rajantauskelle p.040 566 9201.

Hoitola Virvatuli | Moottori on WordPress | Yhteystiedot | Ylös