Color X -kestopigmentoinnin poistokäsittely ja vaalennuskäsittely, tatuoinnin poisto

Color X -kestopigmentoinnin poistokäsittely ja vaalennuskäsittely, tatuoinnin poisto

Kulmakarvapigmentoinnin poistokäsittelyt tai vaalennuskäsittelyt  150,- / kerta.  Poistokäsittelyitä tarvitaan km. 2-3.

Haluatteko tehdä osittaisen tai täydellisen pigmentoinnin poiston? Poistaminen on aina vaikeampaa, kuin pigmentoiminen / microblaiding / tatuoiminen itse. Jos työ on tehty ihon syvempiin kerroksiin tai on aiheutettu arpikudosta, pigmentti on todennäköisimmin arpien alla ihossa.

Meillä on olemassa kaksi erilaista menetelmää poiston tekemiseen. Keskustelun aikana, me yhdessä mietimme teille sopivamman menetelmän. Yleensä kestopigmentoinnin tai microbladingin poisto halutaan kosmeettisista syistä johtuen ja siksi aiheutuvat kustannukset eivät mene sairasvakuutukseen.

X-Color  hoito

SC Color X takaa nopeamman poisto-menetelmän kuin laser poistaminen. Myös kustannuksia voidaan vähentää huomattavasti. Lisäetuna on, että itse hoitokertoja on paljon vähemmän ja väripigmentit voidaan poistaa kudoksesta kokonaan. Lisäksi menetelmä on hellävaraisempi iholle. X-Color -menetelmää käytettäessä pigmentien hajotessa kehon lympha-järjestelmään EI joudu pigmenttien haitallisia ainesosia. Itse hoitotoimenpide on myös vähemmän kivuliaisuutta aiheuttava kuin laserkäsittely.

Hoitojen määrä riippuu väripigmenttien tiheydestä ihossa. Mitä useammin kulmakarvoja on pigmentoitu, sitä useamman poisto-toimenpiteen ne vaativat. Sillä ei ole merkitystä, mitä pigmentiä (tuotemerkki, värisävy) on käytetty ja kuinka vanhat pigmenttoinnit ovat kyseessä.

Hoito on patentoitu kestopigmentointien ja microblading kulmien poisto-menettely, joka pystyy poistamaan kaikenlaisia muotoja ja värejä. Se perustuu fysiologiseen maitohappoon, jota elimistömme tuottaa luonnollisesti kipeissä lihaksissamme ja se haihtuu ilman jäämiä aineenvaihduntaamme. Yleensä hoito aiheuttaa vähemmän kipua, kuin itse kestopigmentointi tai microblading.

Poistettavat alueet käsitellään peräkkäin ja vierekkäin. Tämä menettely vähentää arven muodostumista todella paljon, koska pienet pinnalliset haavat paranevat yleensä ilman arpia. Jokainen käsitelty alue on kooltaan maksimissaan n. 0,5cm x 0,8cm. Ihon pintakerros (orvaskesi) on poistettava vajaa 1mm syvyyteen. Poistoneste aiheuttaa makrofagi soluissa reaktion ja elismistölle vieras väriaine pääsee poistumaan kudoksesta.

Myöhemmin iholle muodostuu rupi, se kovettuu ja lopulta putoaa pois. Paranemisen kesto vaihtelee henkilöiden välillä ja riippuu ihotyypistä, ihon kunnosta ja immuunijärjestelmästä. Yleensä 6-12 viikkoa. Punoitus käsitellyllä alueella voi kestää huomattavasti kauemmin ihmisillä, joiden haavat toipuvat huonommin tai he eivät noudata jälkihoito-ohjeistusta.

Suosittelemme käsiteltyjen alueiden hoitoa arpivoiteella ruven irtoamisen jälkeen. Tällä voi nopeuttaa ihon paranemista. Liian nopeasti peräikkäin toteutetut hoitotoimenpiteet lisäävät arpikudoksen riskiä joten ihon on ehdottoman tärkeä antaa palautua toimenpiteen jälkeen. Color X-koulutettu pigmentoinnin poistajasi antaa sinulle noin arvion parantumisen kestosta. Se on yleensä kuitenkin enemmän kuin 8 viikkoa.

Periaatteessa jokaiset kulmat voidaan hoitaa; kuitenkin todennäköisyys arpeutumiseen kasvaa, jos pigmentoinnit tai microbladingit ollaan tehty lian syvälle ja Color X poistossa on mentävä samaan syvyyteen väripigmenttien hajottamiseksi. Tällöin voi olla perustellumpi tehdä pinnallisempi käsittely jolloin kudokseen saattaa jäädä vielä väripigmenttiä syvempiin kerroksiin ja se näkyy kevyenä varjona ihon läpi kirkkaassa valossa.

Hoitola Virvatuli | Moottori on WordPress | Yhteystiedot | Ylös