Restylane – turvallinen ja luonnollinen juonnehoito puhtalla ja turvallisella hyaluronilla

Vesi on kaiken kauneuden lähde. Vesi antaa ihollesi elämää ja kimmoisuutta sekä luo huuliesi ja leukasi pirteet. Ryppyjen ja poimujen tasoittamiseen tai suun muotoilemiseen täyteläisemmäksi ja aistikkaammaksi ei tarvita mitään vieraita aineita. Restylane -hyaluronit sitovat ihoosi vettä, joka kohottaa ja antaa uutta kiinteyttä. Restylane -tuoteperheessä on erikokoisella molekyylistöllä rakennettuja hyaluroneja erilaisia käyttötarkoituksia varten.

Restylane ja Restylane Perlane

Restylane -juonnehoitoaineiden käyttöalueita ovat:

  • Nenä- ja suupielijuonteet (= nasolabiaaliset juonteet)
  • Kulmakarvojen väliset pystyjuonteet
  • Huulten ja niiden ympäristön rypyt
  • Huulten täyteläistäminen
  • Kasvojen piirteiden muotoileminen (mm. poskipäät)
  • yms. yksilöllistä kasvoissasi; soita ja kysy / sovi arviokäynti hoitolaan

Ennen:

Ennen

Jälkeen:

Jalkeen

Restylane -toimenpiteessä pistetään täyteaine tarkasti rypyn/juonteen tai huulen rajan alle syvälle dermikseen. Vaikutus näkyy heti. Yhteen pitkään juonteeseen voidaan käyttää useitakin pistoja. Restylane -toimenpide on lähes kivuton; hoitoaluetta puudutetaan pintapuudutteella. Restylane käsittelyn jälkeen esiintyy pistosalueella turvotusta ja punoitusta, jonka kesto on hyvin yksilöllistä – useimmiten lyhytaikaista. Restylane toimenpiteellä aikaansaatu vaikutus pysyy käytetystä aineesta riippuen vuoden molemmin puolin, joskus pidempäänkin.

Yhteenveto käsittelyistä joihin Restylane -tuotteita suositellaan

Yhteenveto

Kuva aukeaa klikkaamalla suuremmaksi.

Mitä Restylane -hyaluronihapot ovat?

Restylane -hyaluronihapot ovat bioteknologisesti valmistettuja sokeripohjaisia hyaluronihappoja, joita on luonnostaan miltei kaikissa ihmisen kudoksissa, erityisesti ihossa. Nuoressa ihossa hyaluronihappoa on runsaasti, ja koska se luonnostaan sitoo itseensä paljon vettä ja kosteutta, nuori iho on kimmoisa ja elastinen. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee, joka osaltaan johtaa ihon kosteuden ja kimmoisuuden vähenemiseen ja ryppyjen syntyyn.

Allergiset vaikutukset ja hoidon turvallisuus

Restylane -hyaluronit ovat kuten ihon oma hyaluronihappo mutta synteettisesti valmistettuna. Restylane liukenee luonnostaan jälkiä jättämättä vedeksi ja hiilidioksidiksi aineenvaihdunnan vaikutuksesta.

Restylane -perheen hyaluronit ovat ruotsalaisen Q-Med nimisen biotekniikkayrityksen valmistamaa bioteknistä hyaluronihappoa. Markkinoilla on tarjolla myös eläimistä eristettyjä hyaluronihappotuotteita (esim. kukonheltasta tai naudasta), joihin liittyy eläinperäisten tautien infektioriski sekä eläinperäisen alkuperän vuoksi allergisen reaktion riski. Koska Restylane -hyaluronit ovat täysin laboratoriossa valmistettua hyaluronihappoa, siihen ei liity em. riskejä. Ja koska hyaluronihappo on luonnostaan ihon omaa ainetta, sen ei ole todettu aiheuttavan allergiaa ja sitä on näin ollen turvallista käyttää.

Hoidon tehokkuus

Restylane -hyaluronit on todettu tehokkaiksi erilaisten ryppyjen, juonteiden ja ihopoimujen korjaukseen. Niillä voi korjata esim. otsan poikittaisia ryppyjä, silmien välissä otsalla olevia pitkittäisiä ns. Sibelius-ryppyjä, ylähuulen ja nenän välissä olevia pitkittäisiä ryppyjä sekä nenän sivusta suupieleen kulkevia ryppyjä. Hoito soveltuu yhtä hyvin naisille kuin miehille. Hyvin pinnallisia ryppyjä tai paksun ihon syviä ryppyjä Restylanella ei voi kokonaan korjata (madaltaa kyllä). Aknearpisessa ihossa ei myöskään kaikkia arpia yleensä voida lähteä korjaamaan (hoitovaihtoehtona ihon hionta?). Myöskään aivan silmän alapuolella silmänympärysiholla oleviin ryppyihin Restylane ei useinkaan sovellu.

Miten hoito tapahtuu?

Restylane -hyaluronia ruiskutetaan hyvin ohuella neulalla haluttuun ihokohtaan rypyn alle. Paikallispuudutus pintapuudutteella on helposti järjestettävissä.

Kauanko hoidon antaminen vie aikaa?

Restylane -hoitoon menee aikaa keskimäärin 30-40 minuuttia, vaihdellen työn laajuuden mukaan.

Mitä sivuvaikutuksia Restylane -hoidolla voi olla ja mitkä ovat jälkihoito-ohjeet?

Heti Restylane -hoidon jälkeen hoidetulla alueella voi olla punoitusta, lievää turvotusta ja joskus arkuutta, joka kestää korkeintaan 2-3 pv. Minkäänlaisia vakavampia sivuvaikutuksia Restylane -hoidosta ei ole raportoitu. Meikkiä voi laittaa 6 tunnin kuluttua Restylanen toteutuksesta, mutta hoidetun alueen altistamista kuumuudelle (esim. sauna, solarium, voimakas auringonpaiste) tai äärimmäiselle kylmyydelle on hyvä välttää niin kauan kun käsittelyalueella on havaittavaa punotusta tai turvotusta.

Kauanko Restylane -hoidon tulos pysyy

Restylane -hoidon tulos ei ole pysyvä, mutta säilyy yleensä hyvin noin vuoden verran. Restylane -hyaluroni hajoaa ihossa aineenvaihdunnan vaikutuksesta ja poistuu elimistöstä hiilidioksidiksi ja vedeksi muuttuneena keskimäärin vuoden aikana. Näkyvä tulos pysyy yleensä liki vuoden, sillä mitä enemmän hyaluronihappo hajoaa, sitä enemmän se kykenee sitomaan vettä, jolloin aineen volyymi pysyy ennallaan. Restylanen hajoaminen antaa vapauden valita määräaikainen hoitotulos – et ole sidottu lopullisiin ratkaisuihin ja Restylane -hoitojen toistoissa on mahdollista huomioida piirteissä ajan vaikuttamat muutokset kuin myös mahdolliset ”muotivirtaukset”.

Milloin Restylane -hoiton käyttöä on erityisesi harkittava/ei tule käyttää?

Kun henkilö(-llä) on:

  • Verenvuototaipumus tai verenhyytymiseen vaikuttava pysyvä lääkitys (esim. Disperin, Marevan) ; pistoksina toteutettava hoito aiheuttaa tavanomaista herkemmin verenvuotoja ja mustelmaisuutta hoitoalueilla
  • Käsiteltävällä alueella jokin ihosairaus tai tulehdus
  • Raskaana – synteettistä hyaluronihappoa ei ole tutkittu raskaana olevilla

Hoitola Virvatuli | Moottori on WordPress | Yhteystiedot | Ylös