Yritysesittely

Kauneushoitola Virvatuli on perustettu 2001. Yritys toimi ensimmäisen vuotensa kotihoitolana Itä-Tampereella palvellen iltaisin ja viikonvaihteissa yrittäjän sivutoimena virkatyön ohessa.

Helmikuusta -02 lähtien yritys on sijainnut nykyisessä paikassaan idyllisessä Kissanmaan kaupunginosassa Tampereella lähellä TaYS:a (jonka opasteet Tampereen sisäänajoteillä opastavat sinut jo lähikulmille ilman keskikaupunkikierrosta, jos et sellaista halua).  Postiosoitteemme on Kissanmaankatu 11, 33 530 TAMPERE.

Minä, Virva Rajantaus palvelen sinua Kauneushoitola Virvatulessa ja koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja erikoistumiskoulutukseni on terveydenhoitajaksi ja näiltä sektoreilta minulla on pitkä hoitotyön työhistoria niin TAYS:ssa kuin Tampereen kaupungin terveystoimen viranhaltijana palvelleena.

Kauneushoitola Virvatulen palvelutarjontaan pääset tutustumaan hinnastoa selaamalla. Ellet hoitokokonaisuuksista löydä juuri itsellesi sopivaa, niin ota yhteyttä ja kysy mahdollisuuksia saada juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus.

Soita 040 566 9201. Vastaanotto ajanvarauksella ma-pe.
Virva Rajantaus
erikoissairaanhoitaja, kosmetologi

Hoitola Virvatulen logo

Hoitola Virvatuli | Moottori on WordPress | Yhteystiedot | Ylös