Kestopigmentoinnit; perinteiset ja 3D sekä reseptipuudutteella kunnollinen kiputunnon salpaus!

Torstaina 06.05.2021, kello 10.07

Kestopigmentoinneissa uudet ulottuvuudet!

Kauneushoitola Virvatulesta / erik.sair.soit Virva Rajantauksen pitkällä kokemuksella, uusien värien kanssa ja uudella pigmentointilaitteella entistäkin kauniimpia, kestäviä ja luonnollisia kestopigmentointeja niin perinteisellä tekniikalla kuin yksittäistä karvanpiirtoa (“mikroblading” koneella / 3D). Hyvällä pintapuudutteella (reseptipuudute) kiputunnon salpaus!

Kauneushoitola Virvatulesta nyt myös uutena palveluna pigmentointien ja (pienten) tatuointien poisto turvallisella ja tutkitulla SC Color X -menetelmäkllä (Sveitsiläisen lääketehtaan kehittämä) tai liian tumman pigmentoinnin vaalentaminen! Menetelmällä värimolekyylit poistuvat kehostasi eivätkä jää kehoon kiertoon, kuten esim. laserkäsittelyn jälkeen jäävät!

Hoitola Virvatuli | Moottori on WordPress | Yhteystiedot | Ylös