Kestopigmentoinnit; perinteiset ja 3D sekä reseptipuudutteella kunnollinen kiputunnon salpaus!

Lauantaina 28.11.2020, kello 10.07

Kestopigmentoinneissa uudet ulottuvuudet!

Kauneushoitola Virvatulesta / erik.sair.soit Virva Rajantauksen pitkällä kokemuksella, uusien värien kanssa ja uudella pigmentointilaitteella entistäkin kauniimpia, kestäviä ja luonnollisia kestopigmentointeja niin perinteisellä tekniikalla kuin yksittäistä karvanpiirtoa (3D). Hyvällä pintapuudutteella (reseptipuudute) kiputunnon salpaus!

Kauneushoitola Virvatulesta nyt myös uutena palveluna pigmentointien ja (pienten) tatuointien poisto turvallisella ja tutkitulla SC Color X -menetelmäkllä (Sveitsiläisen lääketehtaan kehittämä) tai liian tumman pigmentoinnin vaalentaminen! Menetelmällä värimolekyylit poistuvat kehostasi eivätkä jää kehoon kiertoon, kuten esim. laserkäsittelyn jälkeen jäävät!

Hoitola Virvatuli | Moottori on WordPress | Yhteystiedot | Ylös