Yksilölliset kauneushoidot Tampereella

Ota yhteyttä

Hoitola Virvatuli tarjoaa monipuolisia kauneushoitoja Tampereella. Palvelumme kattaa kaiken käsi- ja jalkahoidoista esimerkiksi kasvohoitoihin ja vartalohoitoihin.

 

Jos et löydä sivuiltamme sopivaa hoitoa, ota yhteyttä, niin etsimme sinulle yksilöllisen ratkaisun. Tavoitat meidät nopeimmin puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta

Etsitpä sitten kasvohoitoa, jalkahoitoa, käsihoitoa, vartalohoitoa tai muuta kauneuttasi ja hyvinvointiasi edistävää hoitoa, me palvelemme sinua kokemuksella ja ammattitaidolla.

 

Tarjoamme myös yksilöllistä palvelua. Pystymme räätälöimään juuri sinulle sopivan hoidon tai hoitokokonaisuuden. Sovimme hoitoajasta tai hoitoajoista joustavasti tarpeidesi mukaan. Tutustu palveluihimme ja kysy tarvittaessa yksilöllistä ratkaisua.

Palvelut

Ihonhoito-ongelmien hoitoa ja ennaltaehkäisyä

Kauneudesta ja hyvinvoinnista huolehtimisen aika on aina − koskaan ei ole liian aikaista tai myöhäistä! Erikoisalaamme on iho-ongelmien ennaltaehkäiseminen ja toisaalta hoitaminen yksilöllisillä hoidoilla.

 

Käytämme ainoastaan turvallisia hoitotuotteita ja menetelmiä. Meillä sinua palvelee monipuolisen kosmetologin ja sairaanhoitajan koulutuksen saanut, sekä jo yli 20 vuotta kauneudenhoitoalan käytännön kokemusta kartuttanut ammattilainen, joten voit asioida kanssamme luottavaisin mielin. Palvelemme sinua aina henkilökohtaisesti ja mahdollisimman hyvään lopputulokseen tähdäten.

 

Ota yhteyttä ja varaa aika hoitolaamme jo tänään!

Hanki lahjakortti

Halutessasi saat meiltä myös kauneudenhoitolahjakortit itsellesi, perheenjäsenillesi, läheisillesi tai esimerkiksi yhteistyökumppaneillesi. Lahjakortit käyvät mihin tahansa palvelusivuilta ja hinnastosta löytyviin hoitoihimme. Voimme myös sopia hoidon tarkemmasta sisällöistä lahjakortin saajan tarpeiden mukaan.

 

Lahjakortti on mieluisa yllätys hemmottelua kaipaaville. Piipahda hoitolassamme, soita tai jätä yhteydenottopyyntö sähköpostitse tai lomakkeella!

Lue lisää lahjakorteista