Tehokkaat luomien ja syylien hoidot Tampereella

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Tampereella palveleva Hoitola Virvatuli tekee luomien ja syylien hoitoja. Poistamme luomia ja syyliä cryomenetelmällä tai koaguloimalla, asiakaskohtaisen arvioinnin perusteella.

 

Ajanvaraus onnistuu helposti puhelimitse, mutta voit kysyä lisätietoja myös sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Hoitolamme on avoinna sopimuksen mukaan joka arkipäivä.

Lämpöä hyödyntävä koagulaatio

Koaguloituminen on kemiallinen prosessi, jossa proteiinit jähmettyvät, eli koaguloituvat lämmön vaikutuksesta. Termiä voidaan käyttää myös kuvaamaan toimenpidettä, jossa verenvuoto tyrehdytetään tuhoamalla pieni kudosalue lämmöllä tai sähköllä.

 

Menetelmä on tehokas ja turvallinen tapa hoitaa monia iho-ongelmia, kuten syyliä ja luomia. Hoito voi aiheuttaa pieniä rupia hoidettavasta alueesta ja sen laajuudesta riippuen. Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä!

Jäädytykseen perustuva cryomenetelmä

Cryomenetlmä perustuu hoidettavan ihoalueen jäädyttämiseen ja sen avulla voidaan poistaa esimerkiksi syyliä ja aknearpia. Menetelmä on nopea ja kivuton eikä se aiheuta jälkioireita. Myös tulokset ovat pitkäaikaisia. Cryomenetelmää voi käyttää myös muun muassa pienten huulten ympärillä olevien ryppyjen madaltamiseen tai leuka- tai kaulalinjan kiinteyttämiseen.

 

Haluatko kuulla lisää cryomenetelmästä? Ota yhteyttä hoitolaamme, niin kerromme lisää ja varaamme sinulle ajan hoitoon.

Yhteystiedot

Tutustu myös muihin palveluihimme!

Tarjoamme monipuolista kauneudenhoitoalan palvelua. Usein paras lopputulos syntyy eri menetelmiä yhdistelemällä. Räätälöimmekin mielellämme juuri sinulle sopivan hoidon tai hoitosarjan. 

 

Meillä sinua palvelee sekä kosmetologin että sairaanhoitajan koulutuksen saanut ammattilainen, joka käyttää hoidoissa laadukkaita tuotteita. Arvioimme jokaisen asiakkaan tilanteen aina erikseen. Meillä annettavat hoidot ovat aina turvallisia, joten voit tulla meille luottavaisin mielin.

Tutustu palveluihimme