Virkistävät jalka- ja käsihoidot sekä kynsihuollot Tampereella

Ota yhteyttä

Hoitola Virvatuli tarjoaa virkistäviä jalka- ja käsihoitoja Tampereella. Saat meiltä myös manikyyrit ja kynsien lakkaukset.

 

Ota yhteyttä ja varaa aika jo tänään! Voit varata ajan helposti puhelimitse. Palvelemme sopimuksen mukaan maanantaista perjantaihin.

Jalkahoidot

Tarjoamme tervehdyttävät jalkahoidot, joiden avulla virkistät paitsi jalkojasi myös koko kehoasi. Palvelu kattaa kovettumien ja känsien poistamisen, syylien madaltamisen ja kotihoidon ohjauksen, kynsien ja kynsinauhojen hoitamisen sekä jalkaterien ja säärien hieromisen, ellei hieronnalle ole terveydellistä estettä.

 

Voit yhdistää jalkahoitoon myös perusteellisemman syylien ja känsien poistamisen. Käsittelemme syyliä ja känsiä cryomenetelmällä eli jäädyttämällä sekä koagulaatiolla eli lämpöön perustuvalla käsittelyllä. Tutustu tarkemmin!

Luomien ja syylien hoito

Käsihoidot

Teemme useita erilaisia käsihoitoja. Pitkä käsihoito kattaa liotuksen, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kynsien lakkauksen ja hieronnan. Lyhyeen käsihoitoon kuuluu kynsien ja kynsinauhojen hoito sekä lakkaus. Parafiinihoidossa syväkosteutamme käsiä parafiinin avulla. Parafiinihoito kattaa myös kynsikylvyn, kynsien viilauksen sekä kynsinauhojen hoidon.

 

Autamme pääsemään myös käsien syylistä eroon cryomenetelmän, eli jäädytyshoidon avulla. Kerromme mielellämme lisää hoidoistamme ja räätälöimme sinulle tarvittaessa oman hoitokokonaisuuden.

Kysy lisätietoja

Lahjakortti hoitoon

Voit hankkia meiltä lahjakortin mihin tahansa hoitoon tai toivomallesi summalle, jolloin lahjakortin saaja voi päättää itse hoidosta. Lahjakortin avulla ilahdutat läheistäsi tai vaikka yhteistyökumppaniasi aineettomalla ja kestävällä tavalla.

 

Tutustu tarkemmin lahjakortteihin ja ota yhteyttä! Saat lahjakortin esimerkiksi käväisemällä hoitolassamme tai sopimalla sen toimituksesta puhelimitse.

Kynsihoidot

Saat meiltä jalkojen tai käsien kynsihoidon joko muun hoidon yhteydessä tai erillisenä palveluna. Palveluumme kuuluvat kynnenreunojen avaukset ja kynsien viilaukset, leikkaukset ja lakkaukset, joiden avulla kyntesi näyttävät huolitelluilta. Kauniit kynnet tuovat kantajalleen sekä iloa että itsevarmuutta!