Yksilöllisiin tarpeisiisi sopivia kasvohoitoja Tampereella

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Hoitola Virvatuli tarjoaa laadukkaita kasvohoitoja Tampereella. Ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolen siitä, että saat juuri sinulle sopivan hoidon, joka hemmottelee ja kohentaa ihosi kuntoa. 

 

Saat meiltä myös lahjakortit kasvohoitoihin. Lahjakortin avulla ilahdutat läheistäsi aineettomalla ja mieleenpainuvalla tavalla.

Monipuoliset kasvohoidot erilaisiin tarpeisiin

Hoitola Virvatulesta saat kasvohoidot ihon kaikkiin tarpeisiin ja kaikille ihotyypeille. Olipa kyseessä sitten kuivuudesta kärsivä iho, akneongelmat tai ikääntymisen merkit, autamme sinua saavuttamaan terveen ja hehkuvan ihon. 

 

Laajasta palveluvalikoimastamme löytyvät muun muassa klassinen ihonhoito, ihonpuhdistukset mekaanisesti tai ultraäänellä, elektroporaatio ja neulaton mesoterapia, ultraäänikiinteytys, kollageeninaamiot ja silmänympäryshoidot. Voimme myös poistaa luomia diatermian, koagulaation tai cryomenetelmän avulla.

 

Hoitolassamme sinua palvelee ammattitaitoinen kosmetologi ja sairaanhoitaja, jolla on runsaasti kokemusta iho-ongelmien ehkäisemisestä ja hoitamisesta. Hoitolamme on palvellut asiakkaita jo yli 20 vuoden ajan.

Tutustu hinnastoon

Yksilöllisiä kasvohoitoja

Kasvohoito sopii kaikille ihon kunnosta ja iästä riippumatta. Räätälöimme hoidon aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Sinun ei siis tarvitse itse tietää, millaista hoitoa ihosi tarvitsee. Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo sinua alusta alkaen.

 

Teemme ennen hoidon aloittamista alkukartoituksen ja ihoanalyysin, jossa selvitämme tavoitteesi ja ihon kunnon. Näin löydämme sinulle parhaiten sopivan hoidon tai hoitojen sarjan. Varaa aika konsultaatioon!

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Anna lahjakortti kasvohoitoon

Saat hoitolastamme saajaansa varmasti ilahduttavat lahjakortit kasvohoitoon. Voit noutaa lahjakortin hoitolastamme tai sopia sen toimituksesta sähköpostitse tai postitse.

 

Lahjakortti sopii hyvin läheisen tai vaikka yhteistyökumppanin muistamiseen. Sen voi käyttää itselleen parhaiten sopivana ajankohtana. Pyydämme varaamaan ajan hoitoon etukäteen.