Monipuoliset kauneudenhoitopalvelut Tampereella

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Hoitola Virvatuli tarjoaa monipuolisia kauneudenhoitopalveluita Tampereella. Huolehdimme kauneudestasi päästä varpaisiin. 

 

Ajanvaraus onnistuu helposti puhelimitse. Annamme mielellämme myös lisätietoja hoidoista esimerkiksi sähköpostitse.

Kauneutta ja hyvää oloa päästä varpaisiin

Saat meiltä kauneudenhoitoa kasvoille ja koko keholle:

  • Kiinteytämme kasvoja ja vartaloa HIFU-ultraäänihoidon avulla. Saat nuorekkaamman ihon ilman kirurgista käsittelyä. 
  • Teemme täyteainehoidot Restylanen tuotteilla. Restylanen hyaluronit sitovat ihoosi vettä, ja lopputuloksena on kimmoisampi ja kiinteämpi iho. Käsittely auttaa korjaamaan ryppyjä, juonteita ja ihopoimuja. Restylanella saamme myös huulista täyteläisemmät. 
  • Saat meiltä kestopigmentoinnit kulmille ja ripsirajoille. Hoitomme avulla korostat parhaita puoliasi.
  • Palveluihimme kuuluvat plasmakynähoidot, joiden avulla iho uudistuu ilman leikkausta. Käsittelemme plasmakynän avulla esimerkiksi kasvojen juonteita, silmäluomien juonteita, roikkuvia silmäluomia tai vartalon eri alueita. 

  • Tarjoamme laadukkaita kasvohoitoja kaikkiin tarpeisiin ja kaikille ihotyypeille. Palveluihimme kuuluvat muun muassa klassinen ihonhoito, ihonpuhdistukset mekaanisesti tai ultraäänellä, elektroporaatio ja neulaton mesoterapia, ultraäänikiinteytys, kollageeninaamiot sekä silmänympäryshoidot.
  • Teemme virkistäviä jalka- ja käsihoitoja. Saat meiltä myös manikyyrit ja kynsien lakkaukset.
  •  Poistamme luomia ja syyliä cryomenetelmällä tai koaguloimalla, asiakaskohtaisen arvioinnin perusteella. Koaguloinnissa hyödynnämme lämpöä ja cryossa jäädytystä.

  • Räätälöimme mielellämme tarpeisiisi sopivan yksilöllisen hoidon tai hoitokokonaisuuden. 

Tutustu hinnastoon!

Olemme koonneet hinnastoon yleisimmät hoitomme. Jos et löydä näiltä sivuilta toivomaasi hoitoa, niin ota silti yhteyttä. Kokemuksemme ja vahvan ammattitaitomme avulla pystymme palvelemaan sinua monenlaisissa iho-ongelmien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Hinnasto

Ilahduta lahjakortilla

Myymme kauneudenhoitolahjakortteja kaikkiin hoitoihimme. Voit valita hoidoista mieleisesi tai jättää hoidon sisällön lahjakortin saajan päätettäväksi.

 

Lahjakortti sopii hyvin niin miehille kuin naisillekin ja se ilahduttaa saajaansa unohtumattomalla tavalla. Käy lukemassa lisää lahjakorteistamme ja ota yhteyttä!

Lahjakortit