Ihon kimmoisuutta lisäävät täyteainehoidot Tampereella

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Hoitola Virvatulesta saat ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta lisäävät täyteainehoidot. Käytämme markkinajohtaja Restylanen tuotteita. 

 

Meillä on jo yli 20 vuotta kokemusta kauneudenhoitopalveluista ja Restylane-hoidoista, joten voit tulla meille turvallisin mielin. Lue lisää ja varaa aika! Hoitolamme palvelee Tampereella.

Käsittelyt puhtailla ja turvallisilla tuotteilla

Kauneushoitola Virvatulessa teemme juonnehoidot ja kasvojen piirteiden täyteläistämisen markkinajohtaja Restylanen tuotteilla. Tuotteet ovat puhtaita, luonnollisia ja turvallisia.

 

Restylanen hyaluronihapot ovat bioteknologisesti valmistettuja sokeripohjaisia hyaluronihappoja, joita on luonnostaan miltei kaikissa ihmisen kudoksissa, erityisesti ihossa. Nuoressa ihossa hyaluronihappoa on runsaasti. Koska hyaluronihalllo sitoo itseensä paljon vettä ja kosteutta, nuori iho on kimmoisa ja elastinen. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee. Restylanen hyaluronit sitovat ihoosi vettä, ja lopputuloksena on kimmoisampi ja kiinteämpi iho. Hoidon tulos säilyy noin vuoden, joskus pidempäänkin.

 

Hoitolamme on toiminut Restylane-kumppanina jo vuodesta 2001 alkaen, joten meiltä löytyy runsaasti kokemusta valmistajan tuotteista ja käytännön kauneudenhoitotyöstä. Saatkin meiltä laadukkaan lopputuloksen, joka tuo virkeän, mutta luonnollisen ilmeen kasvoillesi.

Uutta ryhtiä kasvojen eri osille

Restylane-juonnehoitoaineilla voidaan hoitaa tehokkaasti kasvojen eri osa-alueita. Restylane-hyaluronit on todettu tehokkaiksi erilaisten ryppyjen, juonteiden ja ihopoimujen korjaukseen. Hyvin pinnallisia ryppyjä tai paksun ihon syviä ryppyjä Restylanella ei kuitenkaan voi kokonaan korjata, mutta madaltaa kyllä. 

 

Käsittelemme esimerkiksi:

  • nenä- ja suupielijuonteet (= nasolabiaaliset juonteet)
  • kulmakarvojen väliset pystyjuonteet
  • huulten ja niiden ympäristön rypyt
  • poskipäät.

Restylanella saamme myös huulista halutessasi täyteläisemmät. Suunnittelemme hoidon aina yksilöllisten toiveidesi ja kasvojesi mukaan. Ota yhteyttä ja sovi arviointikäynti hoitolaamme!

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Näin hoito tapahtuu

Restylane-hoidossa täyteaine pistetään tarkasti rypyn, juonteen tai huulen rajan alle syvälle dermikseen. Vaikutus näkyy heti. Yhteen pitkään juonteeseen voidaan käyttää useitakin pistoja.

 

Toimenpide on lähes kivuton, sillä puudutamme hoidettavan alueen pintapuudutteella. Käsittelyn jälkeen pistosalueella voi esiintyä turvotusta ja punoitusta, jonka kesto on hyvin yksilöllistä – useimmiten lyhytaikaista. Meikkiä voi laittaa kuuden tunnin kuluttua Restylane-hoidosta. Hoidetun alueen altistamista kuumuudelle, esimerkiksi saunalle ja voimakkaalle auringonpaisteelle, tai äärimmäiselle kylmyydelle tulee kuitenkin välttää niin kauan, kuin käsittelyalueella on havaittavaa punoitusta tai turvotusta.