Ihoa uudistavat plasmakynähoidot Tampereella

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Tampereella palveleva Hoitola Virvatuli tekee plasmakynähoitoja, joiden avulla iho uudistuu ja sen ulkonäkö paranee ilman leikkausta. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Hoito alkaa aina alkukartoituksella, jossa selvitämme tilanteesi ja vastaamme kysymyksiisi.

Ihon kiinteyttämistä ilman leikkausta

Plasmakynähoidon avulla ihoa voidaan kiinteyttää ja nuorentaa ilman leikkausta. Plasmakynän teho perustuu plasmasäteeseen, joka muodostaa iholle lämpöreaktion eli plasmapisteen. Iho kutistuu plasmapisteen ympäriltä. Lämpöreaktio saa fibroblastisolut ihon syvemmissä kerroksissa tuottamaan kollageenia ja elastaania.

 

Plasmakynän avulla voidaan käsitellä esimerkiksi kasvojen juonteita, silmäluomien juonteita, roikkuvia silmäluomia tai vartalon eri alueita. Hoidon tulokset näkyvät heti ja sen vaikutukset ovat pitkäkestoisia. Hoito on turvallinen sekä lähes kivuton.

 

Tutustu hinnastoon ja varaa aika!

Hinnasto

Varaa aika konsultaatioon!

Plasmakynähoito alkaa aina alkukonsultaatiolla, jossa selvitämme hoidon tarpeen ja hoidon soveltuvuuden sinulle. Käymme myös läpi hoitoprosessin.

 

Yleensä yksi hoitokerta riittää, mutta asiakkaan tilanteesta ja ikääntymisen iholle aiheuttamista muutoksista riippuen saatetaan tarvita yksi tai kaksi lisähoitoa.

 

Konsultaation aikana saat myös vastauksen kaikkiin mielessäsi oleviin kysymyksiin. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle aika konsultaatioon!

Näin plasmakynähoito etenee

Ennen plasmakynähoitoa levitämme iholle valmistavan voiteen, joka puuduttaa ihoa kevyesti ja tekee hoidosta miellyttävämmän. Käsittely kestää kaikkine vaiheineen noin puolitoista tuntia.

 

Toimenpiteen jälkeen annamme sinulle kotihoito-ohjeet, joita noudattamalla lopputuloksesta tulee paras mahdollinen. Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa ja turvota. Plasmakynästä syntyneet pistemäiset jäljet voivat näkyä jonkin aikaa. Lopulta alta paljastuu uusi iho, jota tulee suojata auringolta huolellisesti. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!